Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Панирани рулца от раци

Панирани рулца от раци

Панирани рулца от раци
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Когато нещо се приготвя по-бързо, отколкото бирата изстива, значи говорим за перфектното бирено мезе"

Необходими Продукти

  • рулца от раци - 2 пакета
  • яйца - 2 бр.
  • бира - 1 к.ч.
  • брашно
  • черен пипер
  • сол
  • олио
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци се обелват от целофана и се посоляват съвсем малко.

В купа си разбивате яйцата с брашното до гъстотата на гъста боза, може да добавите и малко бира, ако ви се е получила гъста смес.

Поръсвате с черен пипер. Всяко рулце потапяте в панировката и пържите до златисто.

Панираните рулца от раци са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Kато купя пак, ще я опитам.
12.06.2016 19:28
1
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Опитай така стават много пухкави а ако искаш да са хрупкави ги направи по другата ми рецепта тук я има със галета.
12.06.2016 19:03
1
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Бях си купила такива рулца преди време, но не знаех как да ги приготвя.
12.06.2016 11:12
2