Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнени Хлебчета»Бохчички със сирена

Бохчички със сирена

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7724k2k3k7
Бохчички със сирена
Снимка: Марияна
1 / 2
02/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • питки - 2 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • сирене - 160 г
  • топено сирене - 2 бр. триъгълничета
  • масло - 30 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязвам отгоре питката като капаче. Питките, които използвах, са малки, поръсени със сусам. Отделям капачето. Размекваме маслото. Издълбаваме я внимателно. Намазваме хлебчето с маслото.

Натрошавам сиренето, нарязвам кашкавала на дребно. Триъгълничетата топено сирене ги режа на лентички с остър нож. Аз ползвах от „Роса”.

Пълним питките със сирената. Овкусявам със сол и черен пипер. Чуквам яйцето. Завивам ги с фолио за печене. Запичам във фурната на 180 градуса в загрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: