Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с пресен чесън и наденица

Омлет с пресен чесън и наденица

NikolNikol
Чирак
5518790
Омлет с пресен чесън и наденица3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"И омлетът е готов за нула време, има ли гладници, с които да го поделим"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • чесън - 1 връзка
  • наденица - 1 бр.
  • олио
  • сол
  • домати - за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се изчиства и се нарязва на ситно.

В тиган се сипва малко олио и се слага лукът да се запържи. В дълбока купа се чукват яйцата, разбъркват се и се посоляват.

След като омекне чесънът се изсипва в купата с яйцата и се разбърква всичко.

Сместа се връща отново в тигана, като отгоре се нарежда нарязаната наденица. Омлетът се обръща с помощта на чиния.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: