Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Панирани кренвирши

Панирани кренвирши

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Панирани кренвирши
Снимка: Лидия - Гери
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • кренвирши - 3 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се обелват и нарязват на малки парчета на дълго.

След това се панират, като последователно се потапят в брашно и яйце се пържат до зачервяване в сгорещена мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Илияна Димова
Илияна Димова
Харесвам идеята , получи се вкусно
04.07.2016 15:28