Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Карфиол с яйца по гръцки

Карфиол с яйца по гръцки

редакция:
Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Карфиол с яйца по гръцки
Снимка: Juliya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"В сезона на карфиола обезателно опитайте тази рецепта - бързо, лесно и вкусно!"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 кг
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • масло - 125 г
  • сирене - 1 ч.ч.
  • чубрица - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистения и накъсан на розички карфиол във вряща подсолена вода, изваждаме, отцеждаме и овкусяваме със сол и пипер.

Отделно разбиваме яйцата и смесваме с натрошено сирене, чубрица, черен пипер и сол.

Прибавяме карфиола, разбъркваме и пържим в тиган с разтопеното масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: