Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Чеснов хляб за барбекю

Чеснов хляб за барбекю

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Чеснов хляб за барбекю
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
11/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
6
"Ароматна комбинация от чесън и кашкавал, която превръща обикновения хляб в истинска вкусотия"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр.
  • масло - 200 г краве
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • черен пипер - 1 ч.л. млян
  • кашкавал - 200 г твърд
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се почиства и се счуква на каша. Кашкавалът се настъргва, а маслото се разтопява.

В купа се смесват разтопеното масло, чесънът, пиперът и кашкавалът. Разбъркват се енергично.

Можем за целта да използваме и миксер.

Хлябът се нарязва на филийки, които се намазват с разбитата смес.

Щом барбекюто е загряло, скаричката му се намазва с мазнина и филийките се пекат от двете страни по 1-2 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: