Пиле по японски

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
25/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 154
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пиле - 400 г
  • олио - 2 с.л.
  • саке - 2 с.л. или бяло вино
  • бульон - 100 мл пилешки
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - 2 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер.

Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб огън под капак до готовност.

Сервираме поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар