Пиле по японски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пиле - 400 г
  • олио - 2 с.л.
  • саке - 2 с.л. или бяло вино
  • бульон - 100 мл пилешки
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - 2 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер.

Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб огън под капак до готовност.

Сервираме поръсено с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: