Изненадващо вкусни пълнени чушки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
25/06/2016
"Щипка пармезан и обичаните от всички пълнени чушки стават двойно по-вкусни "
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 115
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтърбушваме и измиваме червените чушки.

Нарязваме лука и го слагаме да се пържи в дълбок тиган с олио.

Когато стане прозрачен, добавяме каймата и 1 к.ч. вода, задушаваме я и добавяме подправките, посоляваме и слагаме черен пипер.

Разбъркваме добре и сипваме измития ориз. Готвим. докато поеме водата.

Настъргваме кашкавала и го смесваме с изстиналата плънка.

Пълним чушките със сместа и ги подреждаме в тава с малко олио на дъното. Доливаме вода до 1/3 от чушките и слагаме на среден огън – 200 градуса във фурната да се пече до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар