Начин на приготвяне
От хлебчетата се изрязват малки капачета , вътрешността им се почиства, за да се направи място за пълнежа.
След като са готови хлебчета за пълнене, правя сместа. Сиренето, маслините нарязани на дребно, настъргания кашкавал, шпека, нарязан на дребно, чушките, нарязани на малки кубчета, киселите краставици, нарязани на дребно, и кренвирша обърквам хубаво в по-дълбока купа.
Прибавям две яйца и отново разбърквам хубаво. Всяка хлебче намазвам хубаво от вътре с разтопеното краве масло. След като съм помазала всички хлебчета, слагам по малко от сместа.
Редя в тава и пека в предварително загрята фурна на 180 градуса. Пека до готовност. На някой хлебчета чукнах отгоре по едно яйце, малко преди да са готови, и пекох още около 10 минути. Други ги оставих без яйце отгоре.