gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Панирани патладжани с чесън

Панирани патладжани с чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9583k
Панирани патладжани с чесън
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
06/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме и нарязваме патладжаните на дълги ивици, поръсваме със сол и оставяме да се отцедят от горчилката.

Измиваме и подсушаваме резените и ги топим в царевично брашно, после в яйце и пак в брашно и яйце.

Пържем патладжаните в загрято олио и ги отцеждаме на салфетка от излишната мазнина.

Сервираме поръсени с наситнени чесън, копър и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: