Риба във фритюрник

20/02/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 229
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напълваме фритюрника с 1 кг мазнина и включваме да загрява. През това време изчистваме рибата от карантиите, измиваме я и оставяме да се изцеди.

След като се изцеди и фритюрникът ни е загрял, в тавичка слагаме съвсем малко брашно, слагаме рибата осоляваме я и я овалваме хубаво в брашно, но не прекалено.

Поставяме във вдигната кошница на фритюрника и пускаме да се изпържи.

Рибата е изпържена, когато на пипане е леко твърда.

След като се изпържи, я изсипваме върху хартия за да попие излишната мазнина.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар