Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Шишчета»Шишчета с кренвирши и гъби

Шишчета с кренвирши и гъби

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Шишчета с кренвирши и гъби
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
12 мин.
Порции
2
"Когато се налага да импровизирате, но се получи нещо наистина вкусно"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 2 бр.
  • гъби - 300 г
  • черен пипер - 1 щ.
  • сол - 1 щ.
  • олио - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбките се измиват и цели се слагат в тиган с малко мазнина да се позапържат за не повече от 3 минути.

През това време белим кренвиршите и ги режем на колелца с дебелина около 5 мм.

Редим на шишче гъба след това кренвирш и така, докато не се запълни шишчето. Поръсваме със сол и черен пипер.

Слагаме готовите шишчета отново в тигана с мазнината, където са се пържили гъбките и ги обръщаме няколко пъти за още 4-5 минути на котлона.

Сваляме от огъня и сервираме с подходяща за сезона салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: