Панирани пилешки рулца

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
05/07/2016
"Днес ще приготвяме панирани пилешки рулца по идея на Нина. Заповядайте на гости "
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 373
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срежете пилешките гърди наполовина, така че да се оформи пеперуда. Начукайте пилешките филета между кухненско фолио и подправете със сол и черен пипер.

Върху всяко филе поставете резен шунка и резен кашкавал. Навийте на руло и стегнете добре с кухненското фолио. Приберете в хладилника да се охладят за около час.

Рулцата могат да се затворят и с клечки за зъби. След като се охладят, ги оваляйте в брашното в което предварително сте сложили мащерката. След брашното, потопете рулцата в разбитите яйца.

Накрая ги оваляйте в галетата смесена с пармезана. Запържете всяко руло в загрято олио за около 2-3 минути. Извадете и подредете в тава. Допечете в загрята фурна на 190 градуса за 15 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Много добра рецепта, само бих добавила и малко пресни гъбки, леко запържени в масло. Но въпрос на вкус.
0
0