Диетичен ръжен хляб със семена

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
24/07/2016
"Не е ли чудесно да хапвате вкусен хляб, без да се притеснявате за фигурата си?"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции1 хляб
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 105
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме триците с брашното, прибавяме киселото мляко със содата и солта и разбъркваме.

Добавяме семената и замесваме тесто. Прехвърляме в намаслена тавичка и оставяме да почине за 20 минути.

Печем хляба в предварително загрята фурна на 250 г за 10 минути, после намаляваме на 160 и печем до готовност, около 40-50 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Моника Иванова
втория път, когато беше по-тънко се получи по-сполучливо
0
0