Начин на приготвяне
Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват отделно. Към белтъците се добавя ½ в. ч. захар и се разбиват до разтопяване.
Останалата ½ в. ч. захар се добавя към жълтъците и също се разбиват до разтопяване.
Всички останали продукти се добавят в купата с жълтъците. Разбиват се и отгоре се добавят разбитите белтъци бавно и постепенно.
Тестото се изсипва в предварително намазнена тава и се пече във фурна на 175 градуса. След това се оставя да изстине.
През това време се приготвя сиропът. В купа се слага прясно мляко, захар и кремът и се разбъркват до разтопяване. Изстиналата торта се залива с топъл сироп обилно и се оставя да попие.
За целта може с клечка за зъби да се пробият дупчици по тортата.