Пиле с гъби и царевица

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф44010643725
10/07/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 391
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на кубчета, подсушават се и се слагат заедно със зехтина в тиган на котлона.

След като месото побелее, добавяме и измитите, но цели, гъбки и продължаваме да пържим около 5 минути.

Последно прибавяме царевицата, соевия сос и подправките.

Запържваме още 2-3 минути и махаме от котлона. Можете да сложите подправки по свой собствен вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар