Начин на приготвяне
Сипете в тенджерка млякото, сметаната и меда. Загрейте ги, като не позволявате да завира.
Добавете желатина (предварително накиснат в студена вода) и свалете от котлона.
Разбъркайте добре, да се усвои, и оставете да изстине.
Пасирайте обелените праскови. Към тях добавете меда и желатина (предварително накиснат в студена вода) и разтопен на водна баня.
Пригответе си силиконови форми за мъфини. Сипете 1-2 с.л. от прасковите във формичките.
Оставете ги да се стегната в хладилника. След като са стегнали, поставете по една бисквита.
Допълнете ги със сметановия крем и ги върнете в хладилника да стегнат напълно.
След това освободете панакотата от формичките и сервирайте.
Панакотата с праскови Сюрприз е готова.