Странджанска кавърма

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
16/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 200
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.

Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.

Добавяме нарязаните чушки и запържваме и тях, прибавяме настърганите домати, наситнения магданоз и виното и изчакваме течността леко за изври.

Подправяме на вкус със сол, пипер и чубрица.

Прехвърляме в гювеч и печем на 180 градуса за 75 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар