Бакла с пиле

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
18/07/2016
"Здравейте, приятели! Днес ще готвим бакла с пиле и всички сте поканени "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 768
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилето, заливаме с вода и кипваме. Изливаме водата и отново измиваме.

Баклата почистваме, нарязваме. В олио и малко вода слагаме да се задушат баклата, нарязан лук и 1 чаена лъжичка сол.

Като останат на мазнина, прибавяме нарязаното пилешко месо, червен и черен пипер, брашно и наливаме вода.

Прибавяме и нарязан пресен джоджен. Варим ястието да готовност.

Може да сгъстим ястието с още брашно, разтворено във вода или да долеем вода, ако е много гъсто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mariana
Mariana
19.07.2016 09:55
Идеалната комбинация :)
1
0