Панирано бяло филе риба

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
866
1
20/07/2016
"Лесно е, когато знаеш как, а е и много вкусно - опитайте и вие "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 927
  • Преглеждания за месеца204
  • Преглеждания за седмицата229
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • риба - 7 парчета бяло филе
  • за панировката
  • яйца - 2 бр.
  • бира - 100 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се посолява със сол и черен пипер, по желание може да го нарежете на по-дребни парчета. Разбиват се яйцата с брашното, бирата и сол.

Всяко парче се потапя първо във брашно и после в панировка, пържи се от двете страни до готовност. Поръсва се с лимонов сок.

Чугунен грил тиган 32 см-20%
Качество без компромис:
Чугунен грил тиган 32 см
100.00 лв.
80.00 лв.
Виж ››

Изключително качествен чугунен грил тиган за приготвяне на крехко месо, зеленчуци, дори сандвичи. С този тиган може да готвите лесно, бързо и най-вече здравословно. Прекрасен подарък за ваш близък!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар