Пълнени рулца от бяла риба

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
19/07/2016
"Ето нещо, което непременно трябва да опитаме Още днес Две порции поне "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо249
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бяла риба - 4 бр. филе
  • рачешки рулца - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • чушки - 2 бр., печени червени
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 30 - 40 г
  • червен пипер - 1 - 2 шипки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете филетата и леко ги изтънете с чукче. Поръсете ги със сол и черен пипер.

Нарежете на дребно чушките и лука. Върху всяко филе поставете от лука и чушките.

След това поставете по 1 рулце от раци и парче кашкавал. Внимателно ги завийте на рулца.

Намаслете йенска тавичка и наредете рулцата. Наржете маслото на парченца и го разпределете отгоре. Поръсете с червен пипер, затворете с капака и печете на 200 градуса за около 30-35 минути.

Малко преди да ги извадите от фурната, махнете капака да се запекат отгоре.

Поднесете с гарнитура по избор и чеснов сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар