Салата от телешко месо с гъби и чушки от буркан

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
23/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо436
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и сваряваме в подсолена вода. Готовото месо изваждаме от бульона и нарязваме на ивички. Смесваме с нарязаните на ситно кисели краставички и с няколко лъжици майонеза.

Почистваме лука и нарязваме на ситно и задушаваме в подсолена вода. Картофите сваряваме цели, обелваме и нарязваме на кубчета. Смесваме лука и картофите, посоляваме на вкус и смесваме с малко майонеза.

Чушките нарязваме на ивички, а гъбите - на филийки. Добавяме към тях останалата майонеза. Листата от маруля измиваме хубаво и подреждаме в чинийки. Върху тях слагаме от трита вида салати с лъжица за оформяне на топки за сервиране. Украсяваме с пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар