Яйца със зелен лук и картофи

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
25/07/2016
"Дайте ни пресен зелен лук и яйца, после не ни търсете за ядене "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 245
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се нарязва лука на едро. После се нарязват на ситно зеленият лук и чесънът. Поставят се в тавичка.

След това се добавя олиото към тях и се запържват. После към тях се рендосват картофите и отново се запържват.

Накрая се добавят сиренето и яйцата, овкусява се със сол и черен пипер и се пържи до готовност на яйцата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар