Пилешки бутчета с пресни картофи, копър и чесън

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
28/07/2016
"Винаги може да познаете, кога един поет е намерил време да влезе в кухнята и да приготви нещо вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
27 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 169
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата54
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена27

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете картофите на колелца. Бутчета овкусете с къри, сол и пипер. В подходяща тавичка подредете картофите. Отгоре наредете бутчетата.

Поръсете с един стрък чесън, нарязан на ситно. Налейте малко пилешки бульон, бира или вода.

Покрийте с фолио. Печете на 200 градуса за 35-40минути. Накрая махнете фолиото и допечете.поръсете с нарязан копър и чесън.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Албена Асенова
Чесънът придава особено пикантен вкус и аромат!
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
супер е ,само за студена бира
2
0