Славянски гювеч със свинско и ориз

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
30/07/2016
"Ароматно ястие с пресни зеленчуци и крехко свинско месо, с което да нагостите сладко любимите си хора!"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 174
  • Преглеждания за месеца643
  • Преглеждания за седмицата87
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете лука и след няколко минути добавете 1/2 от доматите.

Сипете 1 ч.ч вода и след десетина минути прибавете едро нарязаните чушки, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Добавете сол, подправки и изсипете сместа в гювеч.

Налейте топла вода (500-600 мл) и захлупете. Печете на 200 градуса около 40 минути. Поръсете с магданоз.

Традиционен български гювеч с капак 5л-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
18.47 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Iliana Stoyanova
Iliana Stoyanova
13.07.2018 17:58
Аз сложих и маслини. Придават по-добър вкус...
2
0