Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Паниран зелен фасул с бира

Паниран зелен фасул с бира

Паниран зелен фасул с бира
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Вие само изстудете бирата, че такова мезе сме приготвили за нея, пръстите ще си оближете"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 2 шепи, пресен
  • яйца - 1 бр.
  • олио - за пържене
  • сол
  • брашно - 2 с.л. пшенично
  • царевично брашно - 2 с.л.
  • бира - 30 мл
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и нарязва на парчета.

Приготвя се панировката.

В купа се разбива яйцето, добавя се двата вида брашно, сол, черен пипер и бира.

Разбърква се на гъста паста.

Загрява се олио в тиган и всяко бобче се топи в пастата.

Пържим до златисто от двете страни. Идеално мезе!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: