Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Пролетна торта с фондан

Пролетна торта с фондан

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6873
Пролетна торта с фондан
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
120 мин.
Общо
120 мин.
Порции
12 парчета
"Когато някои кулинари са и импресионисти, резултатът е повече от впечатляващ!"

Необходими Продукти

  • блатове за торта - 3 бр. готови
  • фондан - 500 г /захарно тесто/
  • крем - 2 бр. пакет брюле /или карамел/
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете блатовете в подходяща чиния или поднос. Намажете първия блат с крема, същото се повтаря и с другите блатове. С останалия крем намажете цялата торта.

Оставете в хладилника за 2 часа. През това време оцветете парчетата фондан в различни цветове. Направете и фигурките.

Разточете зеления фондан и покрийте тортата. Размерът на фондана трябва да е 2 пъти по-голям от този на торта, остатъкът може да се изрежи.

Загладете от всички страни и поставете фигурките. Залепете ги с вода със захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Irena
Irena
Чудесна торта!
16.05.2023 23:39