Начин на приготвяне
В 1 ч.ч. кисело мляко слагаме содата за хляб и разбъркваме. Оставяме да шупне.
Нарязваме на малки парчета мек колбас тип бомбичка. Нарязваме на малки парченца и кашкавала.
Пресяваме брашното в съд.
В друг съд разбиваме 3 яйца. Към тях добавяме олиото и млякото със содата. Прибавяме кашкавала и мекия колбас. Прибавяме маслиновата паста. Разбъркваме всички съставки. Добавяме постепенно 2 ч.ч. брашно и разбъркваме.
Намазваме с олио гнездата на форма за мъфини и набрашняваме леко, за да не залепнат при печенето, независимо че използвам такива с керамично покритие.
Изсипваме сместа в 12 бр. гнезда. Във всяко едно трябва да има равно количество от сместа. Най-накрая поръсваме със смес от сусам и ким.
Печем в загрята на 180 фурна. След като се опекат, ги редим в плато или чиния.