Вкусна заешка капама

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1507
1412
1541
5
08/09/2016
"Сервирайте на гостите си вкусна заешка капама и заслужено ще оберете аплодисментите им!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 606
  • Преглеждания за месеца603
  • Преглеждания за седмицата148
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се накисва във вода с малко оцет, постоява час-два, след което се изцежда. Лукът се нарязва на едри парчета и заедно с месото се запържва.

Поръсва се с червен пипер и се долива вода, като поври се добавят доматите, чесънът на скилидки или цели глави.

Сипва се виното и всички подправки. Когато изври водата капамата е готова за сервиране.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар