Свински ребра с моркови и картофи

15/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру204284774915
"Не се опитвайте да впечатлите мъж със зеленчукови кюфтенца! Мъжете предпочитат свински ребра!"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 899
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра се овкусяват с подправката за месо и соевия сос. Оставят се в купа покрита с фолио и в хладилника за 2-3 часа да се мариноват.

През това време картофите и морковите се почистват и нарязват на ленти. Поставят се в тавичка намазана с мазнина и се поръсват със сол, черен пипер и ситно нарязан розмарин.

Отгоре се нареждат ребрата, сипва се 1 к. ч. бяло вино. Покрива се с алуминиево фолио. Печем в загрята фурна 200 градуса за 1 час.

Сваля се фолиото и се запича за още 20 минути за хрупкава коричка. Поднасяме ребрата с гарнитура от моркови и картофки. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар