Гаспачо с печена чушка

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач198513642
15/09/2016
"Именно ароматът на печена чушка ще е онова, което ще ви накара да си поискате още една порция гаспачо "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 016
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката се изпича, изчиства се и се охлажда. Всички продукти престояват в хладилника за 1-2 часа.

В блендера се нарязват на едро обелените домати, краставицата, чушката, чесънът и босилекът.

Добавят се зехтинът, захарта, сол и пипер. Всичко се пасира.

Сервира се веднага, поръсено с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар