Парти кюфтенца с боб и бекон

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
16/09/2016
"С такива апетитни парти кюфтенца с боб и бекон, всяко парти ще бъде страхотно!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо217
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно, а бекона на кубчета. Запържете ги в малко олио и оставете да се охладят. В купа сложете сварения и отцеден боб.

Намачкайте го, но не прекалено и добавете лука с бекона и нарязания на ситно магданоз. Прибавете яйцето и брашното.

Размесете хубаво и оставете сместа в хладилника за 1 час. От получената смес оформете малки топчета.

В купа смесете брашното и галетата. Оваляйте кюфтенцата и ги изпържете в загрято олио до златисто.

Отцедете ги върху кухненска хартия. Подредете ги в чиния, като ги украсите с краставици и чери домати.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар