Начин на приготвяне
Свинското се нарязва на парчета с дебелина 5-6 см. На всяко се прави разрез през средата. Разтваря се и внимателно се изтънява с чукче.
От едната страна се поставя парче червена чушка, сирене и по едно сварено яйце. Внимателно се загръща с другата половина и се закрепя с клечки за зъби. Подреждат се в тавичка, намазана с олио.
В тиган с малко мазнина се задушава лукът, чесънът и гъбите. Пасират се и към тях се прибавя брашното, водата и балсамикото. Оставя се да поври няколко минути.
Прибавят се каперсите, сметаната и подправките. Сместа се излива върху пълнените карета. Картофите се нарязват на колелца. Към тях се добавят подправките и ситно нарязаните чушки.
Разбъркват се хубаво и се подреждат покрай каретата.
Руладините се пекат на 220 градуса за около 1 час.
Пълнените свински карета със сос от каперси са готови.