Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински карета със сос Уочестър

Свински карета със сос Уочестър

Свински карета със сос Уочестър
Снимка: станимира караджова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8
"Уникален обяд или вечеря за гости и близки - свински каренца с апетитен сос"

Необходими Продукти

  • свинско каре - 8 бр.
  • сос уочестър - 1/4 ч.ч.
  • горчица - 2 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • олио - 1/4 ч.ч.
  • мед - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме каретата и ги подсушаваме с помощта на кухненска хартия.

От двете страни на всяко каре правим по два леки прореза (но без да го разрязваме напълно).

Смесваме соса Уорчестър с черния пипер, ситно нарязания чесън, горчицата, олиото и меда и наливаме с тази марината свинските карета.

Объркваме добре и ги оставяме да преседят няколко часа в хладилник.

Печем в нагорещен грил тиган.

Аз сервирах свинските карета със сос Уочестър със задушени пресни картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: