Начин на приготвяне
Нарежете месото на дебели парчета около 3 см. Овкусете ги с подправки на всяко парче направете джоб. Сотирайте гъбите в малко масло.
Напълнете пържолите с гъби, парче топено сирене и кашкавал, и парче чушка.
С помощта на клечки закрепете краищата, за да не изтече плънката. Наредете шницелите в тавичка и изпечете във фурната.
През това време направете картофените рьощи. Сварете картофите за около 15 минути. Оставете да се охладят и ги настържете на едро ренде.
Прибавете сол, черен пипер и настъргания кашкавал. Разбъркайте добре. Загрейте в тиган с незалепващо покритие малко олио. С помощта на лъжица разстелете от картофите.
Оформете ги като голямо кюфте и печете до златисто, от двете страни.
Обелете малките лукчета. Загрейте маслото в голям тиган и добавете лукчетата.
Задушавайте лука, като разклащате тигана от време на време, докато покафенее. Добавете захарта, оцета и водата.
Покрийте с капак и гответе на бавен огън, докато се редуцира соса (около 15 минути). (Ако ви е много сладко, добавете още малко оцет или вода, или обратното, ако ви е кисело, добавете още захар. Просто опитвайте и го направете по ваш вкус.)
В подходяща чиния поставете едно картофеното рьощи.
Върху него поставете пълненото каре и полейте с карамелизираните лукчета.
Пълнените свински карета върху рьощи и карамелизирани лукчета са готови.