Сач с два вида месо и зеленчуци

Христилияна ЛичеваХристилияна ЛичеваМастър Шеф346953506
17/09/2018
"Любителите на вкусните ястия с месце ще разберат страстта, която изпитваме към сачовете "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо176 968
  • Преглеждания за месеца4880
  • Преглеждания за седмицата930
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 500 грама
  • свинско месо - 500 грама
  • лук - 2 глави
  • чушки - 2 зелени + 2 червени
  • моркови - 2 бр.
  • гъби - 300 грама
  • олио
  • зеленчукова подправка
  • подправка за барбекю
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското и пилешкото месо се режат на парчета. Сачът се слага да загрее и се помазва хубаво с олио. След като сачът е загрял хубаво, се слага свинското месо да се опържи хубаво, подправя се с подправка за барбекю.

След като е готово, се маха от сача. Слага се пилешкото месо да се изпържи и то се подправя с подправка за барбекю. След като се изпържи хубаво и пилешкото месо също се маха от сача.

Слагаме зеленчуците, които предварително сме нарязали на кубчета или ивици, както ви харесва на вас. Зеленчуците се бъркат често. Тях ги подправяме с подправка за зеленчуци. Когато зеленчуците са почти готови, се прибавят и двата вида меса и се разбъркват хубаво.

Готвят се така, докато са готови всичките продукти. След като се изключи котлонът, се чукват двете яйца и се разбърква хубаво.

Сачът се поднася топъл.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Yordan Borisov
Yordan Borisov
12.02.2019 23:01
Това ми прилича на пържено с яйца, а не сач.
6
1
Panayot Vlashev
Panayot Vlashev
05.02.2017 14:26
Добра рецепта
4
0