Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца с колбас, гъби и пармезан

Бъркани яйца с колбас, гъби и пармезан

Бъркани яйца с колбас, гъби и пармезан4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Малко пармезан ще превърне тези бъркани яйца в истинско кулинарно вълшебство!"

Необходими Продукти

  • колбас - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • гъби - 6 - 7 бр.
  • олио - за пържене
  • сол
  • пармезан - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги нарежете на парченца. Запържете ги в сгорещено олио, докато омекнат.

Нарежете обеления колбас на парченца и ги добавете към гъбите.

Когато започнат да добиват кафеникав загар, чукнете яйцата /едно по едно в отделен съд/ и ги прибавете към гъбите и колбас.

Бъркайте непрекъснато до готовност на яйцата. Овкусете със сол.

Поръсете готовите бъркани яйца с пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Рецептата е подходяща за домакини, с ограничено време за кулинарни шедьоври!
19.09.2016 10:17