Пълнозърнести земели

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
26/09/2016
"Вкусни и полезни земели, които ще изпълнят с аромат кухнята ви "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 178
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте двата вида брашно. Разтворете маята в топлата вода заедно със захарта. Поръсете с 1 с.л брашно и оставете да се активира. Заедно с останалите продукти замесете меко тесто.

Оставете да втаса и го разделете на малки топки. Всяка топка направете на фитил и вържете на възел. Единият край се подпъхва отгоре, а другия отдолу.

Подредете готовите земели в тава застлана с хартия за печене. Оставете да втасат и печете на 200 градуса около 35 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар