Мини еклери в шоколадов крем

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
43
6924
3
02/10/2016
"Шоколадова магия с еклери "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 216
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • мини еклери - 1 опаковка с пълнеж
  • За крема
  • млечен шоколад - 150 г
  • черен шоколад - 150 г
  • течна сметана - 1 1/2 ч.ч.
  • масло - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупете млечния и черния шоколад на малки парченца.

Загрейте сладкарската сметана на котлона заедно с маслото. След това прибавете шоколада.

Бъркайте на слаб огън, докато шоколадът се разтопи напълно. Трябва да се получи гладка смес.

Оставете крема да изстине за няколко часа в хладилник, докато се получи гъст крем.

В подходящи чаши поставете еклерите и залейте с крема. Поръсете с натрошен шоколад.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария
Мария
08.10.2019 21:01
Изглеждат страхотно
1
0
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Благодаря!
0
0