Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Еклери»Мини еклери в шоколадов крем

Мини еклери в шоколадов крем

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3123k6872k3
Мини еклери в шоколадов крем
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
2 / 3
02/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Шоколадова магия с еклери"

Необходими Продукти

  • мини еклери - 1 опаковка с пълнеж
  • За крема
  • млечен шоколад - 150 г
  • черен шоколад - 150 г
  • течна сметана - 1 1/2 ч.ч.
  • масло - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупете млечния и черния шоколад на малки парченца.

Загрейте сладкарската сметана на котлона заедно с маслото. След това прибавете шоколада.

Бъркайте на слаб огън, докато шоколадът се разтопи напълно. Трябва да се получи гладка смес.

Оставете крема да изстине за няколко часа в хладилник, докато се получи гъст крем.

В подходящи чаши поставете еклерите и залейте с крема. Поръсете с натрошен шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария
Мария
Изглеждат страхотно
08.10.2019 21:01
1
1
Покажи всички подкоментари