Рибена супа от треска

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
6
7k
16/12/2011
Готвене25 мин.
Общо25 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 568
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете сушената треска за 1 нощ във 1, 2 л вода, след което я залейте със студена вода и я сложете да се вари за 15 минути, като добавите нарязания лук.

Извадете рибата и я намачкайте с вилица или накъсайте на парченца.

Запържете накълцания праз и чесън в олиото, добавете нарязаните на кубчета картофи и долейте с малко рибен бульон.

Сложете сол и черен пипер и щом всичко омекне, пасирайте. Долейте останалия рибен бульон и парченцата риба.

Оставете да поври за 5 минути, свалете от котлона и поднесете горещa, поръсена обилно с накълцан копър.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар