Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Свински ролета с пилешко и кашкавал

Свински ролета с пилешко и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Свински ролета с пилешко и кашкавал
Снимка: Добринка Петкова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
9
"Разкошни ролета с два вида месо - с комплиментите на готвача"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 9 бр.
  • пилешко филе - 700 г
  • кашкавал - 200 г
  • майонеза - 100 г
  • черен пипер
  • сол
  • брашно
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете майонезата, сол и черен пипер. Изтънете двата вида месо на тънки пържоли.

Намажете свинските пържоли с майонезената смес. Разстелете я и върху нея сложете пилешко филе, а върху него парче кашкавал.

Завийте на стегната руло и оваляйте в брашно. След това в разбитите яйца и на края в галетата. Изпържете руладините в сгорещено олио до златисто.

Трябва да ги пържите на по-слаба температура, за да не останат сурови отвътре.

Друг вариант е да ги запечете във фурната.

Свинските ролета с пилешко и кашкавал са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: