Мариновани ребърца на фурна

13/10/2018
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Ребърца, които направо се топят в устата "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо100 854
  • Преглеждания за месеца6562
  • Преглеждания за седмицата645
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се нарязват на парчета. Поставят се в купа и се заливат с марината, приготвена от соевия сос, меда, майонезата и подправките (без солта и червения пипер).

Разбъркват се хубаво, покриват се с фолио и се оставят в хладилника поне за 1 час.

Поръсват се със сол, пак се разбъркват и се подреждат в тавичка.

Поръсват се с червен пипер и зехтин.

Печете на 200 градуса, около 35-40 минути или до готовност.

Уникално вкусни ребърца се получават. Опитайте! подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

marcheva14
marcheva14
29.01.2017 01:37
Доби, здравей!
Разрешавам си да кача още една рецепта към твоите основни. Горещи ги изваждам от фурната и снимам веднага, че след малко няма да остане и парченце. Още веднъж благодаря за тази прекрасна рецепта.
Поздрав!
9
2
marcheva14
marcheva14
27.01.2017 22:09
Доби, благодаря за тази рецепта. Търсих из форума нещо подобно и попаднах на теб. Много ми хареса и утре ще я спретна и после ще споделя какво съм успяла да сготвя, а и най-важното как са били на вкус тези ребърца.
Поздрав!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв