Попска яхния с пилешки бутчета

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
19/10/2016
"Чудно е, как най-вкусните ястия са се приготвяли в манастири "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 821
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата82
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете бутчетата. В тиган с малко олио ги запържете. Добавете нарязания на ситно лук и чесън.

След това добавете моркова, нарязан на кубчета, и след няколко минути добавете настъргания домат.

Прибавете брашното и червения пипер. Бъркайте енергично и налейте виното и вода, колкото да ги покрие. Прибавете подправките и сложете капака на тенджерата.

Оставете ястието да се готви около 30 минути. Добавете малките лукчета и продължете да готвите яхнията. Сервирайте с бял ориз и поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар