Начин на приготвяне
Сварете всички яйца за 10 минути. Сложете в купа майонезата, сол, черен пипер, цеденото мляко и топеното сирене. Разбъркайте до хомогенна смес. Вземете една палачинка, сложете я в поднос, намажете с тази смес и покрийте с втората палачинка.
Намажете и нея и сложете нарязан на кръгчета домат и маслинките. Отгоре следва пак палачинка, намазва се, покрива се с втора, маже се и се слага нарязан на тънко пушен бекон и нарязаните гъбки.
Върху тях се слага пета палачинка, пак се маже, покрива се със шестата, намазва се и тя и се слагат киселите краставички и пушеното сирене. Слага се седмата палачинка, намазва се, порива се с осмата, намазва се със сместа и се слагат свинско филе и кетчуп.
Накрая се слага девета палачинка, маже се и се покрива с последната. Намазва се отгоре и от страни. Три от яйцата се настъргват с кашкавала на ренде и се поръсва цялата торта-отгоре и отстрани.
Направете украса по желание, аз направих забавна семпла украса от яйцата и маслини- като очи и нос и парченце домат за широка усмивка.
Оставете палачинковата торта да стегне в хладилника за няколко часа и нарежете на парчета.