Гъби Строганов

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
440
1064
372
5
27/12/2019
"Ароматна и лесна за приготвяне гъбена гарнитура "
Приготвяне2 мин.
Готвене10 мин.
Общо12 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 001
  • Преглеждания за месеца531
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, режат и се запържват в маслото.

След като се зачервят, леко се добавя и нарязаният лук заедно с черен пипер и сол на вкус.

Когато и лукът омекне, заливате с мляко или сметана по избор и една лъжичка горчица.

Оставяте на котлона, докато течността се изпари и поднасяте като гарнитура към месо, паста, картофи.

Гъбите Строганов са бързи и лесни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар