Свински ребра с гъби и топено сирене

28/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Животът е прекалено кратък - насладете му се без да броите калориите "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 623
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете соевия сос с горчицата, черния пипер и солта, сложете сместа в дълбока купа и добавете ребрата, разбъркайте хубаво, оставете в хладилник за 2 часа.

Вземете ребрата и половината от тях сложете в йена, отгоре сложете нарязаните гъби, топеното сирене, нарязано на колелца, и настъргания кашкавал, отгоре сложете другите ребра, сипете много малко вода, сложете капака на йената и печете за 45 мин на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар