Зелен боб с моркови

31/10/2016
"Зеленчукова вкусотия за всички, които наблягат на ястията без месо "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 474
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеления боб се отцежда от течността. В тенджера се загрява олио, сипваме нарязана глава лук и кубчета моркови.

Оставяме да се задушат, добавя се зеления отцеден боб и след 5 минути сипваме доматеното пюре и червения пипер.

Разбърква се, овкусяваме със сол и черен пипер. Налива се вода да покрие продуктите и готвим до готовност на зеления боб.

Ако има нужда се разбива брашното с малко вода и се сипва в тенджерата. Оставя се да поври още 5 минути и ястието е готово.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар