Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца с тиква и соев сос

Свински ребърца с тиква и соев сос

Свински ребърца с тиква и соев сос
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Ще преобърнем представите ви за вкусотия с това предложение - свинско с тиква"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 400 г
  • тиква - 200 г
  • соев сос
  • зехтин - 3 с.л.
  • сол
  • къри
  • черен пипер
  • гъби - 6 - 7 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и почистете тиквата от семки и кори. Нарежете на малки кубчета. Овкусете ребърцата с къри, сол и черен пипер.

Добавете гъбите и тиквата, нарязана на малки кубчета. Поръсете със соев сос и зехтин и ставете за около 30 минути, за да се маринова.

Поставете ребърцата в подходяща тава за печене. Наредете останалите съставки и полейте с остатъка от маринатата. Изпечете в загрята фурна до златисто.

Свинските ребърца с тиква и соев сос са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: